Vrijwilligers

Bij het organiseren van een chilifeestje komt heel wat kijken, daarom zijn we ook steeds op zoek naar enthousiaste vrijwiligers die ons team willen ondersteunen.


Momenteel zoeken we:

Fotograaf:

Voor het maken van sfeerfoto’s de dag zelf, ook het vastleggen van de standen komt in je takenpakket.

Cameraman:

Voor het filmen van een sfeervideo alsook de eetwedstrijd de dag zelf, ook het verzorgen van de nabewerking wordt jou taak. Heb jij ervaring met filmen alsook het bewerken van video en lijk het je leuk om aan dit project mee te werken stuur ons dan zeker een mailtje.

Helpende handen

De dag van het festival zelf zijn er zeer veel dingen te doen, van het informeren van bezoekers, over terugbrengen van glazen naar de bar, tot het herenigen van verloren gelopen kinderen met hun familie.
Hou je van afwisseling en ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken dan ben jij de persoon die we zoeken. Contacteer ons gerust via mail voor meer informatie.

Influencers

Van YouTube over instagram en tiktok. We zijn steeds opzoek naar mensen met actieve social media kanalen die ons festival mee bekend willen maken bij het grote publiek. Uiteraard krijg je daar dan ook een backlink voor terug. Aarzel niet ons te contacteren via mail voor meer informatie.

Diversen

Heb je een idee hoe je samen met dit gezellige team verbeteringen kan aanbrengen, of heb jij een unieke skillset die van pas kan komen, stuur ons dan zeker een mailtje.

Contacteer ons via mail op chillifair.eu@gmail.com